DROPSHIP BatikValley

Assalamualaikum...Haa tengok tu Batik Valley now open for drop-shipper!!!!!!
Sebelum ni kita banyak dapat email/whatsapp dari followers Batik Valley yang request kita buka peluang untuk agent dropship.Memandangkan sekarang ni owner dah kerja office hour tak sempat pulak untuk handle customer Batik Valley bagi online purchase.Sebab tu lah nak bukak peluang kat dropshipper.Korang tolang lah owner untuk manage online purchase sambil tu boleh cari part time income^^

Berminat?????!!!
Cepat whatsapp / telegram 019 5588 504.
Peluang terhad kepada beberapa agent dropship sahaja.



 

Vendor Boutiques


Now available at below vendor boutiques:

Bayan Baru,Penang @kasyaf_imaniattire
Permatang Pauh,Penang @orked.co
Seberang Jaya,Penang @dreamon_boutique
Bertam,Penang @mikyal

For online purchase kindly contact us at batikvalley@gmail.com or
019 5588 504